4 comments on “Taifun GT Clone review by MODVapes

 1. Tom dt kan aan een aantal dingen liggen 1 je o ring van je tankpen(binnenkant bovenkap)sluit niet goed af bij het aandraaien. 2 kap boven coil zit niet goed vastgedraaid. 3 je kamerhuls staat te hoog. check dit even want ik ben nog geen taifun clone tegen gekomen die lekt.
  Groetjes Charley

 2. Ik heb mijn Taifun GT besteld, 1x laten coilen & wicken door Charley en heb er nauwelijks plezier van gehad, want er kwam 5ml liquid door de airhole naar buiten. Sindsdien ligt ie in m’n mapje en niet meer gebruikt.

 3. De Taifun GT van Fastech.
  Ik heb hem gereviewd op mijn Youtube kanaal zie link onderaan.
  De GT van Fastech is een prima RTA, de min puntjes voor mij zijn.
  De split tank , het kunstof deel laat los maar lekt nog niet. Na 5 maanden intensief gebruik.
  Het snorkelen als hij een tijdje gestaan heeft ( 3uur) maar dan lekt hij nog niet uit het luchtgat, na een paar teugen is dit weer weg.
  De Plus punten van deze RTA zijn, de geweldige damp en smaak, de eenvoudige wikkel methode en natuulijk de looks.
  Meschien een TIP bestel meteen de full RVS tank erbij dan kun je alle liquids gebruiken en je hebt een non split tank.

  Greetz Kingswood Vape

  Link: http://youtu.be/fK9rl5ZO7Jw

 4. zowee mijn Taifun GT Clone is binnen gekomen helemaal geweldig dank je wel voor alle zorg die er aan besteed is heel netjes verpakt en er zat ook een kado tje in ik zeg niet wat

  Mvgr Ruben

Leave a Reply

Your email address will not be published.